۷ مهر ۱۳۸۷، ۱۶:۵۴

طرح نصر 3 با تشدید اقدامات کنترلی در مرزهای آذربایجان غربی آغاز شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی از آغاز طرح عملیاتی نصر3 با رویکرد تشدید اقدامات کنترلی در جهت انسداد مرزهای این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، سردار حسن کرمی ظهر امروز در نشست ماهانه خود با خبرنگاران افزود: این طرح از نیمه دوم سالجاری در کلیه مناطق مرزی استان آغاز شده وطی شش ماهه دوم سال تا تثبیت مواضع ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اجرای موفق طرح نصر1 و2 تصریح کرد: طرح های نیروهای انتظامی مقطعی نیست وطی دو مرحله اول ودوم این طرح حدود 95 تا 100 مورد از خلاء های مرزی در استان شناسایی شد.

وی خاطرنشان کرد: با شناسایی این مناطق در مرحله اول و دوم طرح با احداث برجک یا پاسگاه کاملا خلاء های مرزی را مسدود کرده ایم که در این راستا آثار کنترلی وکاهش قاجاق را به راحتی می توان در استان مشاهده کرد.

سردار کرمی در ادامه از شناسایی کلیه خلاء های مرزی در استان طی عملیات نصر 3 خبرداد وبیان داشت: در این زمینه 6 پاسگاه مرزی و 50 برجک مرزی نیز احداث می شود.

این مسئول خرید ماشین آلات مجهز، تهیه تجهیزات الکترونیکی از جمله رادار، دوربین حرارتی دید در شب، سیستم مداربسته، افزایش تحرکات مرزی، واگذاری سیستم های جدید ونیز افزودن خودور وموتور سیکلت های مجهیز در پاسگاههای مرزی را ازدیگر اقدامات در جهت انسداد مرزهای استان برشمرد.

وی مجموع اعتبارات اختصاص یافته به عمران مرزی در سالجاری را 100 میلیارد ریال عنوان کرد واظهارداشت: سال گذشته این اعتبار 4 میلیارد و600 میلیون تومان بود که امسال رشد سه برابری نشان می دهد.

سردار کرمی با بیان اینکه اجرای این طرح ها از سوی نیروی انتظامی موجب مختل شدن وضع معیشتی مزرنشینان شده است از عدم همکاری نهادهای ذیربط ومسئولان استانی در این زمنیه انتقاد کرد وگفت: اگر امداد رسانی فوق العاده در مرزهای استان از سوی مسئولان استانی صورت نگیرد با اجرای طرح های ضربتی از سوی انتظامی استان در آینده شاهد ناهنجاریهای زیادی در مرزهای استان خواهیم بود.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از کاهش 27 درصدی سرقت های مهم وخرد در ماه مبارک رمضان خبرداد وگفت: به دلیل افزایش فضای معنوی جامعه در این ماه شاهد کاهش بسیاری از جرایم در استان بودیم.

وی در ادامه به آمار کشفیات استان در شش ماهه گذشته اشاره وبیان داشت: در نیمه نخست امسال ۷۴۶قبضه سلاح در استان کشف شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۹درصد کاهش دارد.

سردار کرمی با بیان اینکه در این زمینه ۱۳باند بزرگ قاچاق سلاح شناسایی و اعضای آنها دستگیر شده اند خاطرنشان کرد: امسال 409 نفر در رابطه با حمل ونگهداری سلاح دستگیر شده اند که تعدادی از این افراد از اعضای باندهای بزرگ قاچاق سلاح در منطقه تشکیل می دهد

وی اعلام اینکه سرقت های مهم در شش ماهه اول سال جاری 9 درصد نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش داشته است، خاطرنشان کرد: در این مدت سرقت‌های خرد 11، اتومبیل 13، مغازه 13 و منزل 26 درصد کاهش و سرقت موتورسیکلت 35 درصد افزایش داشت.

وی به آمار جرایم خشن در طول شش ماه امسال اشاره کرد وبیان داشت: در این مدت تعداد قتل با 18 درصد افزایش از 44 به 52 درصد افزایش یافته است.

سردارکرمی از رشد 124 درصدی کشفیات مواد مخدر خبر داد وگفت: در سالجاری 3 هزار و 249 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شده که این مقدار در مدت مشابه سال گذشته 7 هزار و 277 کیلوگرم بود.

کد مطلب 756991

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha